Puutarhatyönjohtaja, Pousin Puutarha Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haminassa sijaitseva perinteikäs Pousin Puutarha on osa laadukkaista salaateistaan ja yrteistään tunnettua Oksasen Puutarhaa. Vuonna 1971 perustettu Oksasen Puutarha on perheyritys, joka tarjoaa monipuolista ja terveellistä lähiruokaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Paattisilla, Oripäässä ja Haminassa sijaitsevissa kasvihuoneissa viljellään vuosittain yli 20 miljoonaa erilaista salaattia ja yrttiä. Yrityksen kokonaisliikevaihto on noin 15 miljoonaa ja sen pääkonttori sijaitsee Paattisilla.

Etsimme Pousin Puutarhalle Haminaan organisoinnista ja esihenkilötyöstä innostuvaa

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

Tulet vastaamaan omalta osaltasi mm. tuotannon prosessien toimivuudesta, päivittäisten työtehtävien organisoinnista sekä henkilöstön työhyvinvoinnista. Pääset kehittämään ja ottamaan käyttöön uusia toimintatapoja niin henkilöstön kehittämisen kuin teknisten toteutusten osalta.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tiiminvetämisestä ja samantapaisista työtehtävistä. Olet tottunut kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi sinulla on positiivinen ja kehittämismyönteinen asenne ja nautit oman tiimisi luotsaamisesta kohti yhteisiä tavoitteita yrityksen arvomaailman mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset omalla toiminnallasi kehittämään innovatiivisen ja kasvavan yrityksemme toimintavarmuutta ja kannattavuutta, henkilöstömme työhyvinvointia sekä tuotteidemme laatua.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta
(p. 040 570 7636). Odotamme hakemustasi 9.6.2024 mennessä oheisen linkin kautta.
https://diope.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=25
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://diope.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=25